Monestir de Sant Joan de Les Abadesses

El monestir de Sant Joan de les Abadesses té una nova monografia

El dia 14 d’abril, es va presentar, al claustre del Monestir, la monografia El monestir de Sant Joan de les Abadesses, editada per Marta Crispí i Míriam Montraveta. Un estudi exhaustiu que actualitza la documentació del cenobi santjoaní al llarg de tota la seva història. L’obra ha comptat amb la col·laboració de prestigiosos professors universitaris i experts historiadors.

L’edició és fruit de la col·laboració entre el Consorci Ripollès Desenvolupament (on participa l’Ajuntament de Sant Joan) i la Junta del Monestir.

L’acte de presentació va aplegar més d’un centenar de persones i fou presidit pel Conseller de Cultura, l’Hble. Sr. Ferran Mascarell i el Bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova que van valorar positivament la monografia com a eina per una posada en valor del ric patrimoni català.

Autors: Marta Crispí i Míriam Montraveta (Ed.), Antoni Pladevall, Martí Aurell, Francesca Español, Rosa Maria Martin, Francesc Miralpeix, Carles Puigferrat, Francesc-Xavier Mingorance, Francesc Fajula. Fotografia: Ramon Manent.