Monestir de Sant Joan de Les Abadesses

PROGRAMA ACTIVITATS D’ADVENT!

 

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS D’ADVENT

Taller de corones d’Advent (veure galeria de fotos), Concert Solidari, Llàntia Solidària, Missa familiar, recollida d’aliments, aplec a Santa Llúcia de Puigmal, celebració del perdó,…

Taller de corones d’Advent

Dissabte dia 1 de desembre de SIS a VUIT del vespre.

Farem la corona d’Advent que guarnirà les cases i ens ajudarà a prepar-nos per Nadal. Tots els pares i mares sou benvinguts! A la missa de les vuit, beneirem les corones.

Llàntia solidària

De l’1 de desembre al 6 de gener.

Enguany els diners (2 € per llantió) aniran a Lureg (Índia) per construir un nou edifici (6 aules, 2 locals i unes letrines) per l’escola de primària de Pushpa.

Recollida d’aliments

De l’1 de desembre al 8 de gener.

Organitzat com cada any per Càritas, permetrà compartir amb famílies de casa nostra durant les festes i al llarg dels mesos posteriors.

Missa familiar

Dissabtes dia 1, 8, 15 i 22 de desembre, a les VUIT del vespre, al monestir.

L’Advent ens ajuda a revaloritzar aquesta celebració setmanal. Comptarem amb el servei de l’escolania i esperem anar inciciant un “cor familiar” que ajudi a expresar la joia de la fe.

Aplec de Santa Llúcia de Puigmal

Diumenge dia 9 de desembre, a les DOTZE del matí.

A redós de la parròquia romànica de Santa Llúcia de Puigmal, a les DOTZE, celebraremla Missa. Abansi després, com cada any, gaudirem de sardanes. Organitza: Pabordes de Santa Llúcia.

Concert solidari al Monestir

Diumenge dia 16 de desembre, a les CINC de la tarda

La “Coral Espígol de Barcelona” oferirà un concert amb dues parts repassant temes d’avui i de Nadal. Entrades anticipades; “Fila zero”. Organitza: Càritas parroquial.

Celebració de la Reconciliació

Darrera Setmana d’Advent

Una bona manera de preparar-nos pel Nadal i per començar bé l’Any dela Feés fent “neteja” del nostre cor amb el sagrament de la reconciliació. Durant tot el temps d’Advent és un bon moment per fer-ho. Celebració especial: la darrera setmana.