Monestir de Sant Joan de Les Abadesses

Càritas

“La fe en Déu i la celebració d’aquesta fe en la litúrgia ens porten necessàriament a viure la caritat amb tothom. Com a comunitat cristiana ens organitzem amb Càritas per estar atents a les necessitats de la parròquia i procurar atendre-les.”

Per a atendre les necessitats amb més eficàcia, la Junta de Càritas coordina, en nom de tota la parròquia, els ajuts de tots els col·laboradors. S’organitza el treball en equip, amb divisió d’àrees i tasques. Es procura una atenció integral de les persones.

Càritas es finança amb les col·lectes al Monestir, donatius i campanyes puntuals.

Activitats: atenció personalitzada de les necessitats, microcrèdits, recollida de roba (conveni amb Roba Amiga d’Olot), alimentació, voluntariat a la Residència Emma.

Horari d’atenció:
Dilluns de 12 a 1 del migdia.
Primer dilluns de mes de 7 a 8 del vespre.


Notícies

INGENT RESTAURACIÓ DE 40 VOLUMS DEL S.XV

Un total de quaranta llibres de l’Arxiu del Monestir de Sant Joan de les Abadesses sofreixen un greu procés de desintegració. Cal actuar amb urgència per evitar la pèrdua definitiva de la seva informació.   Quina és la situació dels…

Més notícies del monestir

CONCERT SOLIDARI: DIUMENGE 14 DESEMBRE

LLOC: MONESTIR DE SANT JOAN DE LES ABADESSES DIA: DIUMENGE 14 DE DESEMBRE HORA: A LES 17H INTÈRPRET: ORQUESTRA ADAGIO TOTS ELS BENEFICIS ANIRAN A CÀRITAS PARROQUIAL DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

Més notícies de la parròquia