Monestir de Sant Joan de Les Abadesses

Acollida, confessió i atenció als malalts

L’amor de Crist ens acull, perdona i guareix. El sagrament de la Confessió perdona els pecats i refà la vida de fe; el sagrament de la Unció, dóna pau i força en la malaltia i, en alguns casos, la guarició.

Acollida i despatx:

Al monestir, en hores de despatx o en hores convingudes, trobareu acollida i acompanyament en els diferents moments de la vida.

Sagrament de la Confessió:

Mitja hora abans de cada missa, a hores convingudes i sempre que es demani.

Sagrament de la Unció dels Malalts:

Els malalts o els seus familiars poden demanar la visita del mossèn o dels visitadors de malalts, així com rebre a casa la Comunió. És molt important també demanar, davant de malalties greus o la vellesa, el sagrament de la Unció dels Malalts.


Notícies

INGENT RESTAURACIÓ DE 40 VOLUMS DEL S.XV

Un total de quaranta llibres de l’Arxiu del Monestir de Sant Joan de les Abadesses sofreixen un greu procés de desintegració. Cal actuar amb urgència per evitar la pèrdua definitiva de la seva informació.   Quina és la situació dels…

Més notícies del monestir

CONCERT SOLIDARI: DIUMENGE 14 DESEMBRE

LLOC: MONESTIR DE SANT JOAN DE LES ABADESSES DIA: DIUMENGE 14 DE DESEMBRE HORA: A LES 17H INTÈRPRET: ORQUESTRA ADAGIO TOTS ELS BENEFICIS ANIRAN A CÀRITAS PARROQUIAL DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

Més notícies de la parròquia